середа, 28 травня 2014 р.

Найкращі сімейні фільми з продовженням Частина 1

Є фільми, котрі дивитися цікаво і весело. Саме такі добрі, в чомусь повчальні фільми можна подивитися усією сім’єю.


1

Моя жахлива няня

Моя ужасная няня
 
Nanny McPhee

Жанр: комедія, фентезі, сімейний

2005

Потрапивши в будинок до нещодавно овдовілого містера Брауну, няня-чарівниця намагається втихомирити його сімох неслухняних дітей. Ці шибеники, очолювані Саймоном, вже позбулися 17 попередніх нянь і тому не сумніваються, що і 18-ту чекає та ж доля.

Однак, коли няні Макфі все-таки вдається взяти ситуацію під контроль, дітлахи раптом починають помічати, що їх жахлива поведінка чарівним чином призводить до зовсім дивних і непередбачуваних результатів ...

  

Моя жахлива няня 2

Моя ужасная няня 2

Nanny McPhee and the Big Bang

Жанр: комедія, фентезі, сімейний

2010

Дія розгортається десятки років після першої картини. Йде війна, і няня-чарівниця ділить свою увагу між двома родинами: сільською та міською. Батьки сімейств на фронті, і в ролях люблячих батьків на цей раз виступають матусі.

 

2

Історія Попелюшки

История Золушки

A Cinderella Story

Жанр: мелодрма, комедія, сімейний

2004

Випускниця Сем, рішуче налаштована вступити в Прінстон, живе на побігеньках у своєї егоцентричної мачухи Фіони і злісних зведених сестер, що відносяться до неї швидше як до прислуги, ніж до члена родини. Але тут несподівана подія вносить різноманітність в сумне життя Попелюшки: в Інтернеті вона знайомиться з чарівним принцем.

Коли ж з'ясовується, що її шанувальник - провідний захисник шкільної футбольної команди, Сем рятується втечею в реальний світ до того, як годинник проб'є північ, забуваючи свій стільниковий телефон. Побоюючись відмови з боку Остіна, Сем всіляко перешкоджає спробам кавалера дізнатися, хто ж насправді його принцеса... Щастя Попелюшки в її руках!

 

Ще одна історія про Попелюшку

Еще одна история о Золушке

Another Cinderella Story

Жанр: комедія, мелодрама, музика

2008

У цьому фільмі Селен Гомез грає Мері, а сучасна Попелюшка замість кришталвої туфельки має танцювальне взуття. Ендрю Сілі грає Джоуі, Прекрасного Принца, який шукає дівчину своєї мрії. Чи може Мері бути нею?

 

Історія Попелюшки 3

История Золушки 3

A Cinderella Story: Once Upon a Song

Жанр: мелодрама, комедія, сімейний

2011

Коли Кеті закохується в Люка - новенького в школі мистецтв, вона намагається привернути його увагу своїм голосом та співочим талантом. Але її зведена сестра підступно підлаштовує все так, що Люк закохується не в ту дівчину. Кеті повинна постояти за свої мрії і не дати їх зруйнувати своїй мачусі, а також перешкодити Люку потрапити в обійми злісної зведеної сестри на Зимовому Шоу Талантів.

 

3

Один дома

Один дома

Home Alone

Жанр: комедія, сімейний

1990

Американська родина вирушає із Чикаго в Європу, але в поспіху зборів батьки забувають вдома ... одного зі своїх дітей. Юне створіння, однак, не розгубився і демонструє чудеса винахідливості. І коли в будинок залазять грабіжники, їм доводиться не раз пошкодувати про зустріч з милим крихіткою.

 

Один дома 2

Один дома 2

Home Alone 2: Lost in New York

Жанр: комедія, кримінал, пригоди сімейний

1992

Найменший герой Америки влаштовує великий переполох в Нью-Йорку! Кевін МакКалістер повернувся! Але тепер він один не вдома, а в Нью-Йорку і в нього достатньо грошей і кредитних карток, щоб перетворити Велике Яблуко на власний майданчик для ігор.

Але, як завжди, Кевіну не судилося бути довго одному: його старі приятелі - шахраї Гарі і Марв - втекли з в'язниці, куди вони потрапили стараннями Кевіна. І треба ж їм було потрапити саме в те місто, де Кевін планував розважитися! Нові пастки і пастки вже чекають горе-бандитів.

 

Один дома 3

Один дома 3

Home Alone 3

Жанр: комедія, сімейний, бойовик, пригоди

1997

Небезпечні злочинці шукають вкрадену мікросхему, здатну нейтралізувати ус систему протикосмічної оборони. За збігом обставин боротися з ними буде хлопчик, котрий захворів на скарлатину і залишився сам вдома...
 


Один дома 4

Один дома 4

Home Alone 4

Жанр: комедія, кримінал, сімейний

2002

Мрія будь-якого маленького хулігана - це коли батьків немає вдома і в твоєму розпорядженні цілий будинок! Для Кевіна МакКалістера, нашого старого знайомого, ці мрії збуваються.

На цей раз він готується зустріти Різдво, очікуючи батьків та гостей у величезному супердомі з неймовірними технічними пристроями. І повірте, свято буде приголомшливим! Особливо для горе-бандитів, що задумали проникнути в будинок. Адже вони ще не знають, з ким їм доведеться мати справу ...

 

4

Ніч у музеї

Ночь в музее

Night at the Museum

Жанр: пригоди, фентезі, бойовик, сімейний

2006

Молодий чоловік влаштовується нічним сторожем у музей. Адже найголовніше - не тільки не дати нікому увійти в музей, але й не дозволити нікому і нічому з музею вийти ....

 

Ніч у музеї 2

Ночь в музее 2

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Жанр: пригоди, фентезі, бойовик, сімейний

2009

Експонати музею живуть звичайним життям. Коридорами бігає скелет динозавра, герої громадянської війни б'ються один з одним, стародавні люди добувають вогонь, мініатюрні ковбої з'ясовують стосунки з древніми римлянами, Теодор Рузвельт філософствує про сенс життя і доглядає за індіанкою. Ніхто з цієї різношерстої компанії навіть не уявляє, що скоро їм належить познайомитися з новими експонатами. Серед них опиниться і та, що розіб'є серце охоронцеві Ларрі.

 

5

Чаклуни з Вейверлі

Волшебники из Вэйверли Плэйс

Wizards of Waverly Place: The Movie

Жанр: пригоди, комедія, фантастика

2009

Шістнадцятирічна Алекс живе у великій родині, головна відмінність якої полягає в тому, що всі її члени є чарівниками. Магія набагато спрощує їм життя, але буває так, що вона доставляє великі неприємності. Одного разу сім'я вирушає відпочивати в те місце, де колись познайомилися батько Джеррі і мама Тереза. Мало того, що батьки забороняють своїм дітям використовувати магію, вони ще й не відпускають Алекс на дискотеку. Після цього засмучена дівчина накладає закляття, яке повертає час назад, і зачаровує знайомство батьків. Тепер всій родині загрожує велика небезпека, адже її просто може не стати. Щоб не допустити цього, Алекс, разом зі старшим братом Джастіном, відправляється на пошуки чарівного каменю, за допомогою якого можна скасувати її закляття. Наймолодший Макс, у свою чергу, намагається своїми силами врятувати їх сім'ю.

 

Повернення чарівників: Алекс проти Алекс

Возвращение волшебников: Алекс против Алекс

Wizards Return: Alex vs. Alex

Жанр: пригоди, комедія, фантастика

2013

Чарівниця Алекс Руссо доекспериментувалась: вона відокремила свою погану половинку від хорошої. Тепер світу явилася і зла Алекс. І все це під час сонячної поїздки всієї родини героїв фільму до Італії, коли дівчатам дозволили довести свою самостійність і залишили вдома на самоті. Потрібно терміново виправляти ситуацію, адже зла Алекс не дрімає і мріє захопити владу над цілим світом і над власною нічого не підозрюючою сім’єю чарівників.

 

6

Крок вперед

Шаг вперед

Step Up

Жанр: мелодрама, музика

2006

Тайлер Гейдж - вуличний танцюрист. Божевільний і ризикований стиль життя змушує його конфліктувати з суспільством. Після чергового інциденту, Тайлер потрапляє в школу, в якій буде змушений відпрацьовувати покарання у вигляді виправних робіт. Там він знайомиться з дівчиною, яка відкриває йому очі на його талант і на навколишній світ

 

Крок вперед 2: Вулиці

Шаг вперед 2: Улицы

Step Up 2: The Streets

Жанр: мелодрама, музика

2008

Вулична танцівниця Енді надходить в Мерілендськую школу мистецтв. Займаючись там, вона прагне довести, що ні в чому не поступається іншим студентам. Познайомившись з кращим учнем школи Чейзом, Енді створює колектив, який повинен виступати в підпільному танцювальному змаганні «Вулиці». У результаті Енді вдається реалізувати свої мрії і впоратися зі своїми проблемами ...

 

Крок вперед 3D

Шаг вперед 3D

Step Up 3D

Жанр: мелодрама, музика

2010

Деякі вчаться танцювати, інші народжені для цього. Люк шукає танцюристів для своєї команди «Пірати». Зрештою, йому зустрічаються Лось, що надійшов у Нью-Йоркський університет, і Наталі, загадкова танцівниця, яка ніколи не програє. Чи зможуть вони перевершити кращих світових танцюристів?

 

Крок вперед 4

Шаг вперед 4

Step Up Revolution

Жанр: мелодрама, музика

2012

Емілі, дочка впливового бізнесмена, приїжджає в Майамі з наміром стати професійною танцівницею, але закохується в Шона - юнака, чия танцювальна трупа влаштовує музичні флешмоби. Команда, що називається MOB, бере участь в конкурсі з значним грошовим призом, а тим часом батько Емілі має намір перебудувати рідний район хлопців і переселити тисячі людей. Емілі приєднується до танцюристів і організовує протестні моби, ризикуючи власною мрією проте борючись за щось більш важливе.

1 коментар: